Ilyen a szeptemberben megnyitott miskolci LEGO-áruház, ami Észak-Magyarországon a legnagyobb – videó

Megosztás

Egy olyan LEGO-birodalomba csöppenhetünk, ami a kicsiket és a nagyokat is egyaránt le tudja nyűgözni.

Szeptember elején nyitotta meg kapuit Északkelet-Magyarország legnagyobb LEGO áruháza, ahol a klasszikustól a különlegesig minden megtalálható.

Az újdonságokról, akciókról, és az egyedi ritkaságokról az áruház ügyvezető igazgatóját, Zvolenszki Istvánt kérdezte a MizuMiskolc munkatársa. Zvolenszki kiemelte, hogy azok a LEGO-termékek, amelyek a legfrissebb katalógusokban újként szerepelnek, ezek mind kaphatók azonnal nálunk Miskolcon is.

A teljesen újak mellett azonban a klasszikus darabok is megtalálhatóak ebben az áruházban, a már régen kifutottnak számító, évtizedes példányokat szintén megvásárolhatjuk a miskolci üzletben. A paletta teljesen kortalan, így nem is ajánlja az ügyvezető igazgató semmilyen konkrét korosztálynak a LEGÓT, mivel vagy megszereti valaki és akkor örök szenvedély marad, vagy sem, de akkor később sem fogja kedvelni.

Megnyílt Észak-Magyarország legnagyobb LEGO áruháza Miskolcon!

Interjú Zvolenszki Istvánnal, a LEGO Áruház ügyvezető igazgatójával.

Zvolenszki kiemelte, alkatrészek kevésbé állnak rendelkezésükre, sokkal inkább a készen kapható, teljes csomagokban járnak az élen. Ugyanakkor néhány éven belül kibővülhet az áruház és akkor már több kapacitásuk és tárhelyük lesz a különböző alkatrészek tárolására és árusítására is. További előny, hogy a miskolci áruház mellett díjmentesen parkolhat egyszerre rengeteg autó, így vélhetően az autóval érkezőknek sem lesz semmi gondja.

140 m2-en, több mint 1000 féle készlettel vár a LEGO birodalma!

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek